PROFESSIONAL HOME ORGANIZING
 

Waarom

Waarom

"Opruimen doen we niet door op te bergen maar door los te laten" 

Als enige man in België die het beroep van Professional Organizer of opruimcoach uitoefent moet ik letterlijk en figuurlijk mijn mannetje staan tussen al die vrouwen.

Heb je hulp nodig om de SPULLEN in je huis op te ruimen of je berg PAPIER of ADMINISTRATIE op orde te krijgen, maar ontbreekt het je simpelweg aan TIJD en moed om eraan te beginnen? Dan ben je bij professioneel opruimcoachSTRUCTURED, aan het juiste adres.

ORGANISEREN van je huishouden en het aanbrengen van STRUCTUUR, (adem)RUIMTE en RUST in je leven, zodat je meer TIJD krijgt voor wat écht telt.

We bespreken SAMEN wat jouw grootste stressfactoren zijn en zetten daarna een efficiënt SYSTEEM op poten dat werkt voor het hele gezin. Een OBJECTIEVE ervaren MENING en INSPIRATIE van een expert is alles wat je nodig hebt om je vooruit te helpen.​

Heb je ook nood aan rust in jouw leven en orde in jouw huis? 

"Opruimen doen we niet door op te bergen maar door los te laten" 

Als enige man in België die het beroep van Professional Organizer of opruimcoach uitoefent moet ik letterlijk en figuurlijk mijn mannetje staan tussen al die vrouwen.

Heb je hulp nodig om de SPULLEN in je huis op te ruimen of je berg PAPIER of ADMINISTRATIE op orde te krijgen, maar ontbreekt het je simpelweg aan TIJD en moed om eraan te beginnen? Dan ben je bij professioneel opruimcoachSTRUCTURED, aan het juiste adres.

ORGANISEREN van je huishouden en het aanbrengen van STRUCTUUR, (adem)RUIMTE en RUST in je leven, zodat je meer TIJD krijgt voor wat écht telt.

We bespreken SAMEN wat jouw grootste stressfactoren zijn en zetten daarna een efficiënt SYSTEEM op poten dat werkt voor het hele gezin. Een OBJECTIEVE ervaren MENING en INSPIRATIE van een expert is alles wat je nodig hebt om je vooruit te helpen.​

Heb je ook nood aan rust in jouw leven en orde in jouw huis? 

 
 

NOOD AAN EEN OPRUIMCOACH? 

SPULLEN

MANAGEMENT

BUDGET

MANAGEMENT

ONTSPULLEN

PAPIER

MANAGEMENT

TIME

MANAGEMENT

DIGITALE

ORDE

SPACE

LAYOUT

VERHUIS

VASTGOEDSTYLING

Klik op de icoontjes hierboven voor meer info over het AANBOD van STRUCTURED.

 

WERKWIJZE

Eerste contact:  

Nu is het aan jou. Heb je hulp nodig en denk je dat STRUCTURED iets voor je kan betekenen dan hoor ik het graag. Het eerste contact gebeurt meestal telefonisch, via e-mail of via het contactformulier. Aan de hand van je input krijg ik een beter zicht op de situatie en kunnen we ook meteen een afspraak inplannen voor een vrijblijvend intakegesprek.  

Intakegesprek:  

Het intakegesprek vindt plaats bij jouw thuis of in je bedrijf. Dit is GRATIS en geheel VRIJBLIJVEND. Tijdens dit gesprek maken we kennis, probeer ik een realistisch beeld te krijgen van de pijnpunten en bepalen we je prioriteiten, doelen en wensen. Om het tastbaar te maken gaan we na het gesprek samen even het huis rond en bekijken we de ruimtes, kasten, lades,… die je graag georganized zou willen zien. Aan de hand hiervan maak ik een plan van aanpak en prijsofferte op.  

Plan van aanpak en prijsofferte:  

Na het intakegesprek ontvang je binnen de week en zonder verplichtingen een plan van aanpak en een gedetailleerde prijsofferte. Zo weet je perfect wat te verwachten als we aan het coachingtraject zouden beginnen. Je krijgt een idee van welke ruimtes er worden aangepakt en een raming van duur en prijs van het traject.

Een richtprijs is 100€ (excl BTW) voor 2,5 uur organizen.

Over het algemeen wordt er gewerkt met dagdelen van vier uur. 

Coachings- en Organizingtraject:  

Professional organizing? Dat is teamwork op maat van de klant.   

Tijd om de handen uit de mouwen te steken. We starten met de ruimte waar je het meeste stress ervaart en werken nauw en intensief samen.  

Ik begeleid en adviseer je bij het organiseren en reik je beproefde systemen en oplossingen aan maar jij neemt zelf alle beslissingen. Mijn rol bestaat er dus kortom in het traject te faciliteren en je te coachen bij gewoonte- en gedragsverandering. Het doel is dat je na het traject op eigen benen verder kan. Een traject bestaat meestal uit meerdere sessies en de lengte van de sessies hangt af van jouw draagkracht. We laten geen losse eindjes achter. 

Nazorg:  

Oef, het is ons gelukt! Maar wees gerust, mijn coaching stopt niet bij een opgeruimd huis. Na het afronden van een coachingtraject bel ik je een maand later nog even op voor een korte evaluatie. Is de doelstelling bereikt? Is er nood aan het opzetten van een nieuw coachingtraject? Heb je nog extra tips nodig om orde en structuur te behouden of zijn je noden ondertussen veranderd? Ik hoor het graag.

 

OVER MIJ

Als vader van een dochter en zoon weet ik als geen ander hoe hectisch het leven met kinderen wel niet is en hoe belangrijk orde en structuur daarbij zijn. Werken in combinatie met het runnen van een gezin is ook één van MIJN grootste uitdagingen. Van hot naar her hollen om ’s avonds uitgeblust in de zetel neer te ploffen en een uur later naar bed te gaan klinkt me bekend in de oren. Gelukkig kan het ook anders. Met een opgeruimd huis, een overzichtelijke administratie en een goede planning kom je al een heel eind. En ik ben er voor jou om je hiermee te helpen. Samen maken we van jouw huis weer een thuis!

Al van kinds af aan ben ik geboeid door orde en structuur. Allerlei kleine dingen verzamelen en mooi gestructureerd en zelfs gelabeld in potjes bewaren was mijn ding. De boeken in mijn kast stonden allemaal geklasseerd volgens categorie en grootte en mijn cd’s netjes alfabetisch gerangschikt. Mijn passie voor opruimen, organiseren en plannen is dan ook door de jaren heen alsmaar gegroeid. Met een bachelor Fotografie op zak dacht ik dat mijn carrièrepad me wel in die richting zou leiden.

Niets was minder waar.

Na een professionele zwerftocht als Fotograaf, Winkelverantwoordelijke en IT Consultant ontdekte ik dat die beroepen het hem gewoon niet deden. Lange tijd heb ik gezocht naar wat mijn passie dan wél was terwijl ze al die tijd gewoon recht voor mijn neus stond. Ik volgde de cursus ‘Hoe word ik Professional Organizer’ van ‘Barking Dogs’ en sloot me aan bij de Belgische Beroepsvereniging van Professional Organizers (BBPO-FBPO). Mijn droom is om mijn passie voor opruimen en structureren te combineren met mijn interesse in vastgoed. Daarom volgde ik ook nog de cursus ‘Vastgoedstyling’ bij 'Style at home’.

 

Met deze 2 certificaten en reeds praktische ervaring op zak, hoop ik in combinatie met een uitgebreid aanbod het verschil te kunnen maken. Twijfel niet want ik zal je verrassen met mijn kennis en kunde van onder andere het organiseren van je huishouden, het opruimen van je huis en het aanbrengen van STRUCTUUR in je leven.

Tot binnenkort?

 

BIJ VOORBEELD

De "ontplofte" slaapkamer is nu een oase van rust geworden. Waar ik het bos niet meer door de bomen zag, heeft Kenny me laten zien dat er voor elk probleem een oplossing is. Deze ervaring heeft me geleerd dat als je het probleem aanpakt de rest ook allemaal in de plooi valt. Bedankt voor deze zeer professionele hulp en vooral voor de rust in mijn hoofd!!!! Een aanrader!!!!

D. C. - Tienen

Structured kwam bij ons langs om orde te scheppen in de speelkamer. 

En het mag gezegd worden, het resultaat is werkelijk verbluffend.

Alles heeft een vaste plaats gekregen en is netjes geordend en gestructureerd.

De kamer ademt terug rust uit en de kinderen vinden het fantastisch dat ze alles meteen kunnen terugvinden.

Bedankt!

G. M. - Landen

Wij schakelden Structured in om onze renovatieplanning overzichtelijk en werkbaar te maken, aangezien wij het bos door de bomen niet meer zagen. Kenny werkt zeer efficiënt, snel en klantgericht. Het resultaat was een haalbare planning die voldeed aan al onze eisen. Zeer tevreden, dankjewel!

K. M. - Ulbeek

Mijn berging onderging een ware metamorfose na de zeer professionele ingreep van Structured. Er is opnieuw ruimte en licht, ik kan terug ademen!

N. V. - Attenhoven

 

PERS

- PERSBERICHT –

Kunnen mannen even goed opruimen als vrouwen?

In 2018 zijn thema’s als genderneutraliteit en vrouwenrechten niet meer weg te denken uit onze samenleving. We stellen klassieke rolpatronen steeds meer in vraag en vanuit verschillende hoeken wordt gepleit voor onder meer neutrale toiletten en gemeenschappelijke afdelingen voor kinderkledij. We willen loskomen van de verwachtingen die ons opgedrongen worden en zelf onze keuzes maken. Dat vrouwen dezelfde capaciteiten als mannen hebben, staat intussen buiten kijf. Maar geldt het omgekeerde ook? Zou u zich laten bijstaan door een man bij het organiseren van uw huishouden? Zou u een man uw kleerkast laten inrichten, uw berging laten reorganiseren of een ordensysteem laten bedenken voor uw administratie? Opruimcoach Kenny Vanermen hoopt van wel.

‘Ik ben de enige man in Vlaanderen die dit doet. Mensen kijken er soms van op, maar eigenlijk is er niets vreemds aan’, zegt Kenny. Goed kunnen organiseren en opruimen is immers geen uitsluitend vrouwelijke of mannelijke eigenschap. Kenny had al vanaf jonge leeftijd plezier in het ordenen van dingen en merkte ook later dat het creëren van overzicht voor rust zorgt in een hoofd, een huishouden, een bedrijf. Hij besloot van zijn passie zijn beroep te maken en schoolde zich om tot professional organiser en vastgoedstylist. In 2017 richtte Kenny zijn eigen bedrijf STRUCTURED op. Als vader van twee jonge kinderen ervaart hij dagelijks de voordelen van een goede structuur en indeling, iets wat hij heel graag met anderen wil delen.

STRUCTURED is van vele markten thuis. Van het management van spullen, papieren, geld en tijd tot het creëren van digitale orde, ruimtelijke orde en het ‘ontspullen’. Ook voor een verhuis of vastgoedstyling kan u Kenny contacteren. Alle informatie over het aanbod, de werkwijze en de contactgegevens kan u op de website van STRUCTURED vinden.

 

STRUCTURED

W www.structured.be

E kenny@structured.be

T 0476 87 40 58

 

----

Noot aan de redactie: Hebt u graag meer informatie of wenst u een gesprek met Kenny Vanermen over dit thema? Contacteer hem gerust via bovenstaande contactgegevens.   

 

FOTO'S

 

CONTACT

  • Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle