• Pinterest - White Circle
  • LinkedIn - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

"Samen maken we van jouw huis weer een thuis!"

Kenny - opruimcoach of professional organizer  

Meer rust in jouw hoofd

Heb je net 'Hoe ontspullen zoals Marie Kondo?' of 'Hoe minimalistischer gaan leven?' gegoogeld? Dan begrijpen we elkaar.

Als vader van twee weet ik als geen ander hoe hectisch het leven met kinderen wel niet is. Orde en structuur zijn daarom essentieel. De combinatie van werken én een gezin runnen is ook één van mijn grootste uitdagingen. En zonder een opgeruimd huis, overzichtelijke administratie en een goede planning lukt het mij ook niet, hoor. 

Ik ben er om je hiermee te helpen! Ik help je met uit te zoeken waar je thuis stress van krijgt samen zetten we een efficënt systeem op poten. Eentje dat werkt voor het hele gezin

Geen klus is te zwaar

Ik ben de enige mannelijke professionele opruimer in België. Fysiek kan ik elke klus aan. Van het opruimen van één lade of kast tot een heel huis of opslagplaats. Ik help jou om opnieuw orde te krijgen in elke huiskamer. Ik zorg dat na het opruimen alles wat uit het huis moet zijn ook effectief weg is. Afval breng ik naar het containerpark. Ik poets ook de ruimtes die ik help opruimen. Zo start jij opnieuw met een propere lei.

WIL JE ONTSPULLEN EN MINIMALISTISCHER LEVEN?

Een opruimcoach helpt jou om jouw huishouden te organiseren.