top of page
david-van-dijk-255503-unsplash.jpg
  • Writer's pictureKenny

Geslaagde opruimmissies

Updated: Feb 28, 2020
Wil je graag een opruimcoach laten helpen, maar wil je nog extra garanties?

Bekijk de foto's van enkele van de geslaagde missies van de professional organizer ter inspiratie!


Opruimcoach brengt rust


De "ontplofte" slaapkamer is nu een oase van rust geworden. Waar ik het bos niet meer door de bomen zag, heeft Kenny me laten zien dat er voor elk probleem een oplossing is. Deze ervaring heeft me geleerd dat als je het probleem aanpakt de rest ook allemaal in de plooi valt. Bedankt voor deze zeer professionele opruimhulp en vooral voor de rust in mijn hoofd!!!! Een aanrader!!!!

D. C. - Tienen


"Het is belangrijk om een ordelijke slaapkamer te hebben. Rommel kan de nachtrust verstoren," aldus Kenny, professionele organizer, die van dit huis in Tienen opnieuw een stressvrije stek heeft gemaakt.Jong geleerd oud gedaanStructured kwam bij ons langs om orde te scheppen in de speelkamer. En het mag gezegd worden, het resultaat is werkelijk verbluffend. Alles heeft een vaste plaats gekregen en is netjes geordend en gestructureerd. De kamer ademt terug rust uit en de kinderen vinden het fantastisch dat ze alles meteen kunnen terugvinden. Bedankt!

G. M. - Landen


"Als ouder heb je de verantwoordelijkheid om het goede voorbeeld te geven. Als papa van twee, weet ik dat het in onze drukke maatschappij niet gemakkelijk is om orde en rust te vinden in het huis. Een opgeruimde en goed georganiseerde speelkamer brengt daarom ook evenwicht in de hectiek van de dag," voegt de opruimcoach hieraan toe.Renoveren met een professionele organizer


Wij schakelden Structured in om onze renovatieplanning overzichtelijk en werkbaar te maken, omdat wij het bos door de bomen niet meer zagen. Kenny werkt zeer efficiënt, snel en klantgericht. Het resultaat was een haalbare planning die voldeed aan al onze eisen. Zeer tevreden, dankjewel!

K. M. - Ulbeek


"De Vlaming zit ongetwijfeld met een baksteen in zijn maag, maar vaak zijn verbouwingen een uitdaging omdat niet iedereen een neus heeft voor planning en organisatie.
Een verbouwing zonder professionele hulp van een verbouwmanager bijvoorbeeld, kan de harmonie in de relatie verstoren. Om dit te vermijden heb ik dit gezin uit Ulbeek geholpen aan een overzichtelijke verbouwplanning. Ook dat is de job van een professionele opruimcoach!" meent Kenny, de organizer.
Herken je jezelf in het verhaal van dit gezin uit Ulbeek? Laat de opruimcoach helpen!


Ruimte en licht

Mijn berging onderging een ware metamorfose na de zeer professionele ingreep van Structured. Er is opnieuw ruimte en licht, ik kan terug ademen!

N. V. - Attenhoven


Vind je deze getuigenissen inspirerend? Ook jouw dromen kunnen werkelijkheid worden!297 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page