top of page
david-van-dijk-255503-unsplash.jpg
  • Writer's pictureKenny

Hoe rommel in je huis kan leiden tot onrust in je hoofd

Je huis is rommelig, je worstelt met je dagelijkse taken, je komt overal te laat en hoe hard je ook probeert, je voelt je een complete mislukkeling. Ken je dit gevoel? Lees dan zeker verder. We lossen het samen op!


rommel in je huis leidt tot rommel in je hoofd
Een opgeruimd huis maakt je gelukkiger

Ondanks het feit dat het vaak grote moeite kost om jezelf te veranderen is dit met de begeleiding van (o.a.) een opruimcoach wel degelijk mogelijk. Als je begint met het succesvol opruimen van je huis, dan heeft dit vaak een positieve impact op je gevoel en persoonlijkheid. Wanneer je bijvoorbeeld ’s morgens opstaat, je opgeruimde en gestructureerde kleerkast opendoet, kan dat een gevoel van trots en controle opwekken.


Als je kleine taken, zoals de keuken opruimen, de afwasmachine leegmaken of je was wegleggen op een dagelijkse basis doet, neemt dit na verloop van tijd slechts enkele minuten in beslag. Maak dus van rommel opruimen een prioriteit, zodat je dit onder controle hebt. Zo wordt je automatisch productiever zijn en krijg je het gevoel dat je de touwtjes weer stevig in handen hebt.


Met andere woorden, een rommelige omgeving geeft je een slecht gevoel, terwijl een opgeruimd huis je gelukkiger maakt. Begin er dus (eventueel met de hulp van een opruimcoach) vandaag nog aan!116 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page