top of page
david-van-dijk-255503-unsplash.jpg
  • Writer's pictureKenny

5 tips voor het inpakken van je koffer

Vertrek jij binnenkort op vakantie? Ook al aan het stressen over wat je zoal moet gaan inpakken? Lees dan zeker verder, want in deze blog geef je 5 tips om het inpakken van je koffer een stuk gemakkelijker te maken. Bye bye inpakstress!


tips om je koffer in te pakken
Met deze 5 tips wordt je koffer inpakken kinderspel

Spannende nieuwe bestemmingen en resorts ontdekken, relaxen aan het zwembad of op het strand en genieten van een welverdiende pauze. Heerlijk! Vaak gaat hier echter een stressy avondje inpakken aan vooraf voor de meesten.


Een van de meest gemaakte fouten tijdens de voorbereiding van een vakantie, is dat er te veel wordt ingepakt. Het is vaak niet nodig om zoveel kleding en accessoires mee te nemen. Het kan je zelfs geld kosten als je koffer uiteindelijk zwaarder weegt dan toegelaten.


Met deze tips wordt je koffer inpakken kinderspel!

  1. Draag je zwaarste kleding om in te reizen. Vertrek dus in je lange broek, pull en jas voor de koelere avonden. Je bagage wordt gewogen, maar jij niet.

  2. Investeer in een lichte koffer of tas. Op die manier kan je simpelweg wat meer inpakken. Handig, toch?

  3. Neem zo weinig mogelijk mee dat je ook ter plaatste kan kopen. Het is, afhankelijk van waar je naartoe gaat, vaak goedkoper als je spullen in het buitenland koopt. De meeste hotels voorzien ook handdoeken, douchegel, zeep, een haardroger, enz. Dat hoef je dus al niet meer mee te nemen.

  4. Wees meedogenloos bij het kiezen van je kleding. Welke kleren je ook denkt nodig te hebben, laat tenminste een derde ervan thuis. Je zult waarschijnlijk het grootste deel van de tijd in je badkledij doorbrengen, en ook nog wel wat gaan shoppen.

  5. Rol of leg alles open, maar vouw niet. Het bespaart niet alleen plaats in je koffer, maar voorkomt ook kreuken. Stop ondergoed en zakdoeken in de gaten en steek opgerolde sokken in de binnenkant van je schoenen.


Zo, nu ben je klaar om te vertrekken. Goede reis! Heb jij nog handige tips? Laat ze dan zeker achter in de comments.


26 views0 comments

Kommentit


bottom of page