top of page
david-van-dijk-255503-unsplash.jpg
  • Writer's pictureKenny

Tips en adresjes voor een dagje uit met de kinderen

“Mama, papa, waar gaan we vandaag naartoe?” Bij ons thuis is het een vraag die vaak terugkomt tijdens vakantieperiodes. Hebben jullie ook kinderen die er elk vrij moment op uit willen trekken? Dan heb ik goed nieuws! In deze blog vind je een heleboel tips en adresjes voor een super leuk dagje uit.


dagje erop uit kinderen
Erop uit met de kinderen

Aangezien ik zelf écht geen hele dag binnen kan zitten, trekken we er vaak op uit met de kinderen. Ik ga altijd op zoek naar een leuke buitenactiviteit die ik via volgende websites en apps gemakkelijk kan vinden.


Websites

Apps


MAAR WAT BIJ SLECHT WEER?


Geslaagde buitenactiviteiten hangen natuurlijk af van het weer, en dat kan in België helaas al wel eens tegenvallen... Daarom heb ik nog een lijst voor je met leuke activiteiten voor binnen.


Hieronder vind je mijn persoonlijke favoriete adresjes terug van waar wij zoal met de kinderen naartoe gaan bij slecht weer.


Zwembaden

Educatief

Binnenspeeltuinen

Restaurants met speelhoek

Cinema


Een van mijn tips geprobeerd? Laat gerust een comment na! Zelf een aanrader? Vul hieronder dan zeker aan met adresjes bij jou in de buurt!


27 views0 comments

Comentarios


bottom of page